2.2.2009

Helmikuu alkoi

Helmikuu alkoi, mutta tammikuun neule on edelleen nk. vaiheessa. Asia ei minua suuremmin yllätä, onhan neulepusero kuitenkin melko suuritöinen ja lisäksi neulomiset ovat olleet enempi tai vähempi jäissä viimeiset pari viikkoa. Onnistuin nimittäin jostain sieppaamaan keuhkoputkentulehduksen ja heti perään silmätulehduksen.

Jatkan January Aran Sweaterin työstämistä hiljalleen, mutta samalla nappaan puikoille myös February Baby Sweaterin. Langoiksi valitsin varastoistani Artyarnsin Supermerinoa - käsinvärjättyä pehmoista ihanuutta:

FebBabySweater_langat

Helmikuussahan Knitter's Almanac esittelee useammankin neuleen (vauvan takin, housut, myssyn, parikin peittoa), mutta taidan tyytyä tämän neuletakin tekemiseen. Ja sen on parasta valmistua helmikuun aikana, sillä muuten UFO-projektini ei salli minun maaliskuussa aloittaa enää uusia neuleita :D

Ufotilanne 2.2.2009

______


Lisäilin tuonne sivupalkkiin muuten yhtä jos toista
jonka arvelen olevan huviksi ja hyödyksi joko itselleni ja/tai blogini lukijoille. Siellä on mm. lista tekeillä olevista neuletöistä, seuranta lankamäärän kehityksestä, joitain hyviä linkkivinkkejä jne. Lisäilen uusia juttuja sitä mukaa kun mieleen tulee/törmään johonkin kiinnostavaan.

______


Aurinkoisia talvipäiviä kaikille, nautitaan pitenevistä päivistä!

1 kommentti:

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!