22.10.2009

Kansainvälisyyttä

Törmäsin keväällä kivaan virkattuun peittotilkkuun. Krochet Krystal jakaa ohjettaan yahoo-ryhmän välityksellä. Maksuna ohjeesta Krystal pyytää lähettämään vähintään yhden virkatun tilkun hänelle (joko musta- tai valkotaustaisena), hän sitten yhdistelee tilkkuja peitoiksi ja lahjoittaa valmiit peitot hyväntekeväisyyteen.

Lähetin omat kolme tilkkustani jo kesällä Amerikkaan:

Daisy_squares1


Jokin aika sitten Krochet Krystalin sivuille ilmestyi paljon kuvia hänen saamistaan tilkuista, mukana myös omat tilkkuni!

Metka tunne nähdä omat tilkkunsa toisen blogissa kaukana täältä. Minneköhän tilkut lopulta päätyvät? Tai missä mahtavat olla SPR:lle lähteneet neuleet, tai kaaospeitto? Toivottavasti ovat käytössä!

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Onpas kiva idea noissa tilkuissa. Muutenkin kaunis malli, olen tainnut sitä itsekin joskus rävelryssä tiirailla.

Maria kirjoitti...

Tosi kiva malli ja kaunis ajatus takana. Täytyy pistää korvan taakse, jos vaikka jossain vaiheessa taas iskee virkkausinto.

Kissaemo kirjoitti...

Hei Maria! Sain tänään mukavaa postia, kiitos! :-) Aivan ihana yllätys! Pääsee käyttöön heti kun seuraavan kerran pistän nenäni ulos. Kunhan ehdin niin laitan kuvan blogiini!

-maria- kirjoitti...

Annika ja Maria: minunkin mielestäni idea on kiva, ja kun omat tilkkunsa näkee Krystalin blogissa, tulee todella tunne että ne menevät jonnekin eivätkä vain "katoa".

Kissaemo: Kiva, jos posti löysi perille :) Lisäilin tänne omaankin blogiini vähän juttua heijastimista nyt, kun tiedän niiden olevan perillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tykkään tuosta mallista, vaikken yleensä kukkajutuista piittaa, mutta noissa on sitä jotakin!