16.10.2009

Muotitietoinen

Yleensä lämpenen uusille neulemalleille hitaasti, mutta nyt olen muotitietoinen: minullakin on Baktus!

Baktus1
Baktus
Lanka: Noro Silk Garden 2*50 g
Puikot: 5,0 mm

Susun huivi sai minutkin tarttumaan kahteen jo useamman vuoden varastoissa marinoituneeseen Noro Silk Garden-kerään. Tähän malliin lanka sopi mielestäni hyvin - väriliu'ut tulevat näkyviin, ja kahdesta kerästä tuli riittävän kokoinen huivi. Baktukseni menee kaksi kertaa kaulan ympäri ja vielä saa pienen solmun tehtyä.

En ihmettele, että malli on niin suosittu. Huivista tulee varsin käyttökelpoinen, ja se on helppo tehdä ohjetta välillä vilkuilematta!

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Just kiva lanka tähän malliin. Mulla on Baktus matkaneuleena, edistyy kun edistyy.

anpali kirjoitti...

Mullakin on Baktus todo -listalla. Pitäisi vain saada ensin joku kesken oleva työ valmiiksi, ennenkuin 'saan luvan' aloittaa uutta. Ja toisaalta koko ajan takaravoissa raksuttaa, että pitäisi tehdä jo joululahjoja... Mutta kun ei oikein tiedä, että mitä tekisi.

Anna kirjoitti...

Kaunis Baktus. Muakin on mietityttänyt sen tekeminen. Uutta huivia kaipailen, mutta tuntuu, ette hermot riitä nyt mihinkään pitsi-ihanuuten. Ja sitäpaitsi tuo näyttää oikein käyttökelpoiselta.

Susu kirjoitti...

Hauskaa, että mun Bakstus sai sut innostumaan muotitietoiseksi. Kaunis Norosta tulikin! Huivi on tosi mainion käytännöllinen, mutta sen tekeminene oli mulle aika puurtamista. Silti suunnittelen jo toista:-)