19.6.2008

Herätys!

Blogi joutui tauolle kun alkuraskauden väsymys uuvutti (kyllä,yksi kolmesta on siis tulossa omaan perheeseen, loppusyksystä tosin vasta). Mutta nyt on taas herätty ja on aika päivittää blogia hieman uusin kujein. Toistaiseksi tyydyn kirjoittamaan suomeksi, ja laajennan blogin sisällön koskemaan neulonnan lisäksi käsitöitä laajemminkin - näin kesäaikaan minuun iskee yleensä ompeluinnostus, joten ainakin ompelua on luvassa neulonnan lisäksi!

Stentorpin_lampaita

Kuvattomien kirjoitusten tylsyyden tuntien tässä iloksenne kuva Stentorpin lampaista. Vietimme keväällä aurinkoisen viikonlopun Stentorpin vuokramökissä ja nämä kaverit valloittivat niin lapset kuin aikuisetkin. Lankaakin oli myynnissä - pehmoista, melkoisen käsittelemätöntä lankaa useissa eri luonnonväreissä. Toki sitä mukaankin tarttui, mutta siitä joskus myöhemmin...

Toivotan hyvää juhannusta kaikille blogini lukijoille!

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiva kun olet taas päivittänyt. Tervetuloa takaisin. Hyvää juhannusta , kiitos toivotuksista, hyvää kesää, onnistuneita neuleita, ihania lampaita ja ja mitähän vielä;)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon ja hyviä vointeja koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Stentorp kuulosti jotenkin tutulta, joten piti nettisivuja vilkaista. Eipä ihme, sijaitsee hyvin lähellä vanhempieni mökkiä, jolta kotiuduin noin tunti sitten. Pitääpä joskus ohi ajaessa poiketa.

Jenni kirjoitti...

Onnea koko perheelle!

Päivi Eerola kirjoitti...

Onneksi olkoon!