9.8.2008

Tallinnan tuliaisia

Kristiina oli lähdössä lankareissulle Tallinnaan ja kun hän kyseli, josko sieltä kaivattaisiin tuliaisia, tajusin tilaisuuteni tulleen. Neulon enimmäkseen 2,0 mm - 4,0 mm kokoisilla puikoilla, ja usein olen kaivannut useampia saman kokoisia puikkoja, jotta saisin tehtyä esim. vartalo-osaa ja hihoja yhtä aikaa (kröhöm, eikä nyt puhuta siitä, että joskus puikot myös jumittuvat johonkin ikuisuusprojektiksi venähtävään työhön). Saaliista nämä kuudet puikot siis matkasivat luokseni:

Addeja

Hintaa uusille puikoilleni kertyi yhteensä 12 €! En siis olisi täältä kotomaisemista saanut edes kaksia puikkoja samalla rahalla.

Kristiina ei suinkaan ollut pihistänyt noita yksiä pyöröjä, vaikka toinen pussi vasemmalta onkin tyhjä. Ne puikot (3,0 mm/60 cm) nimittäin ovat jo päässeet tositoimiin. Kävin eilen Menitassa lasten kanssa valitsemassa heille mieluisen väriset Sisut villaliivejä varten (lapsetkin saa helpommin houkuteltua lankaostoksille, kun heillä on tärkeä tehtävä valita omat lankansa ;-) ). Aloitin tyttären turkooseista langoista, malli on tuo kuvan alempi liivi (lehti on Sandnesin malliohjelehti Sisu barn nro 0701, jossa on useampikin makuuni sopiva malli). Sisua on tosi mukava neuloa, joten toivottavasti valmista tulee pian!

PalmikkoliiviA_alku

Kiitos Kristiina puikkojen toimittamisesta!

1 kommentti:

Marianne kirjoitti...

Sisu on ihana lanka ja kauniin värin olette valinneetkin.
Kiitos muuten ompeluvinkistäsi nahkapohjallisen ompeluun. Aion kokeilla sitä sopivan tilaisuuden tullen:o)