6.8.2008

Pikkuiset sukat (a.k.a. Hassut pötkylät)

Mahan muoto on alkanut muistuttaa kuplahallia ja olokin on ajoittain melko raskas. On se vaan odottavan äidinkin vähitellen uskottava, että uuden perheenjäsenen syntymä ei enää ole jossain hamassa tulevaisuudessa vaan lähestyy kovaa vauhtia - laskettuun aikaankaan kun ei enää ole kuin kolmisen kuukautta.

Vauvan_sukat
Vauvan sukat (ohje tarinoineen)
Lanka: Drops Alpaca (alle 30 g)
Puikot: 2,5 mm

Törmäsin tähän sukkamalliin netissä pörrätessäni. Sukkiin liittyvä tarina on melkoisen liikuttava, käykäähän lukemassa vaikka ette ohjeesta olisikaan niin kiinnostuneita!

Huonosti vatkatun vispipuuron väristä Alpacaa minulle oli jäänyt vajaa kerä muutama vuosi sitten siskolleni tekemästäni huivista, ja kun rakenneultran tehneen lääkärin mukaan masussani melkoisen varmasti mellastaa tyttölapsi, niin jämälanka pääsi nyt hyvään käyttöön. Aika hassut pötkylät näistä tuli, mutta ohjeessa sukkien luvataan pysyvän hyvin vauvan jaloissa. Nähtäväksi jää, hyvin jalassa pysyviin vauvan sukkiin en aikaisemmin olekaan törmännyt :) Ehkäpä pikkuiset sukat ainakin auttavat minua valmistautumaan henkisesti uuden tulokkaan syntymään. Vielä jos marrasvauvalle ehtisi neuloa haalarin talven kylmyyttä vastaan?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva aina kun pieniä prinsessoja syntyy maailmaan:) Sukkien tarinan olinkin jo aiemmin lukenut, mutta voisi tuollaiset sukat jossain vaiheessa toteuttaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuolta Neulomosta tänne pörrähdin.. aika söpöiset sukat on kyllä! Olisi varmaan itsekin syytä moiset neuloa, jos tässä vielä ehtisi kun on viisi viikkoa laskettuun aikaan. Onnea loppuodotukseen!