2.10.2008

Maailmalle lähdössä

Innostuin varsinkin alkuvuodesta tekemään SPR:n neulontakampanjaan lämmittäviä sukkia, pipoja ja lapasia. Viimeisimmän keräysneuleen valmistumisesta alkaa nyt kuitenkin olla jo muutama kuukausi ja vaikka sopivia lankoja vielä olisi, niin tuntuu siltä, että takki on tyhjä tämän kampanjan osalta. Päätin siis saattaa tämän neulenipun maailmalle:

SPR_keraysneuleet

Kahdeksan pipoa, kaksi paria lapasia ja kymmenen paria sukkia, kokoja vauvasta vaariin. Lankoina erilaisia villa- ja villasekoitelankoja. Keittiövaa'an mukaan yhteensä 1289 g lämpöä.

14 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihan tosi hieno juttu!

Mä oon niin huono tälläisissä jutuissa, että oikein hävettää...

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan komea paketti lähdössä maailmalle!

AnniKainen kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera. Todella hieno saldo!

Marianne kirjoitti...

Voi että hienoa!
Nostan sinulle hattua:o)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kyllä komea määrä lämmikettä sitä tarvitseville!

iso gnu kirjoitti...

Hieno homma!

Anonyymi kirjoitti...

No joo, eiköhän tuo riitä;)

Mammutti kirjoitti...

Mahtavan urakan ja paketin olet tehnyt!
Nostaisin hattua, jos mulla olis semmoinen!
Hyvää viikonloppua!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Joo, tuo hyväntekeväisyysneulonta on sellainen, että jossain vaiheessa tulee katto vastaan (ja huomaa, että lähipiirikin tarttee neulomuksia). Mutta mahtavan määrän kaikkea olet neulonut!!!

-maria- kirjoitti...

Kiitos runsaista kommenteistanne, melkeinhän sitä tuntee itsensä "hyväksi ihmiseksi"! :D Totta puhuen tämä taitaa olla sellainen kuuluisa win-win=kaikki voittaa-tilanne, eli minä olen saanut lankaläjääni pienemmäksi ja työmatkojen tylsistymistä vähemmäksi, kun on ollut helppoa perusneulottavaa mukana, ja joku muu saa sitten lämpimät jalat/kädet/pään.

Villasukka kirjoitti...

Joo, seinälle kiipeileviä oravia kytätään meilläkin. Oravilla on selvästi tähtäimessä lentotaito ja kattoon kiinnitetty lintulauta ;)

kaisa kirjoitti...

Mahtava, sä oot ollut tosi ahkera! Kunpa itsekin saisi tuollaista aikaiseksi, eikä aina vaan itselle.

Anonyymi kirjoitti...

Wau miten paljon asusteita! Itse sain tänä syksynä kasaan vain parit sukat, yhden pipon ja yhdet lapaset. Mutta lisäksi aion tänään viedä SPR:lle kassillisen lankaa, jos joku muu ahkeroisi niistä jotain lämmikettä.

Mari kirjoitti...

Todella mukavaa huomata, että joku pystyy noin tärkeään ja pyteettömään työhän. Upea määrä neuleita lämmittämään apua tarvitsevia :)