25.9.2008

Kissa Karvinen ja uutta puikoille

Sain Susulta tämän tunnustuksen, jonka iloisena ja hämmentyneenä otan vastaan - kiitos, Susu! Kiva, jos blogistani on ollut iloa!

Itse seuraan lähinnä käsityöaiheisia blogeja, ja Susun blogin lisäksi seuraavat viisi blogia (kröh, pitäisikö opetella laskemaan paremmin, niitä taisi lipsahtaa muutama enemmänkin...) ilahduttavat minua erityisesti:

AnniKainen puikoissa - upeita töitä ja kuvia, myös hienoja sukkaohjeita

Annikan neuleblogi - kauniita neuleita ja mukavaa jutustelua

Iinu Land - herkullisia ompelutöitä!

Kristiinan silmukat - vanha tuttu blogi, monipuolista tarinointia ja paljon ihan tietoakin (mm. Tallinnan ja Helsingin lankakaupoista)

Marian ateljee - useampikin ompelumalli on "herännyt eloon" tämän blogin avulla

Martan blogi
- monipuolinen blogi, jokainen postaus puoltaa paikkaansa

Pikku-Kettu knits - sekä ompelua että neulontaa, katsokaa niitä kuvia...

Tiina puikoissa - tyylikkäitä neuleita, positiivinen ilmapiiri


Eli blogien omistajat, napatkaahan tunnustus matkaanne! En toisaalta loukkaannu jos haluatte olla ketjua jatkamatta, mutta ainakin tiedätte piristävänne aina päivääni kirjoituksillanne!

______

Magpie Aranit ovat edelleenkin lankalaatikossa odottelemassa eikä palmikkosormikaskaan ole oikein edennyt. Innostuin nimittäin sittenkin aloittamaan villahaalarin masuvauvalle. Hoksasin yht'äkkiä, että ensimmäinen virallinen äitiyslomapäiväni on ensi maanantaina, joten ihan kamalan kauaa ei laskettuun aikaan enää ole.

Villahaalari_vauvalle_alku

Ruskeat langat jäivät yli kevättalvella valmistuneesta pojan piposta, luonnonvalkoinenkin on samaa Schachenmayr Nomottan Bambino Ullia. Tällä hetkellä neulon lahkeita rinnakkain ja pääteltäviä langanpäitä kertyy ihan riittävästi; ruskeat langat aina katkaisen kunkin raidan jälkeen, valkoista kuljetan kyllä mukana. Väljästi seuraan kirjan "Tyylikäs taapero" (Hetemäki & Hiljama) neulehaalarin ohjetta, mutta todennäköisesti teen alkuperäiseen malliin aika paljon muutoksia. Epäilen esimerkiksi tekeväni haalariin raglan-hihat ohjeen istutettujen hihojen sijaan... - Tämähän se neulomisessa mukavaa onkin, että suunnitelmia niin aloitettavien töiden kuin meneillään olevien mallinkin suhteen voi tehdä aika lailla lennosta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia paljon karvisesta, ilahdutit päivääni.

Onpa kauniit värit tuossa villahaalarin alussa. Nyt kannattaakin haalarit tehdä ennen kuin pikkukaveri tupsahtaa maailmaan:)

AnniKainen kirjoitti...

Minäkin kiittelen tunnustuksesta:) Se piristi vähän ankeaa päivääni kummasti.

Tosi kauniit värit tuossa haalarissa. Voikaatten pulskasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai ai, kiva kiitos! Nyt vasta illalla tulin blogikierrokselle niin enpäs vielä tiennyt Karvisesta Neuleillassa.

Maria kirjoitti...

Voi suurkiitos :) Olipa ihana yllätys! Olen kovin otettu :)

Ihania muuten nuo edellisen postauksen sukat. Ja Kaffe Fasset langoissa näytti olevan tosi herkullisia värejä. Jään innolla odottelemaan mitä saat niistä aikaiseksi.