17.11.2008

Pakkaspäivien varusteita ja järjestystä ohjekaaokseen

Kiitos kaikille onnitteluista edelliseen postaukseen liittyen! Tulokas on toistaiseksi vaikuttanut melko rauhalliselta luonteelta, joten olen ehtinyt puuhastella yhtä jos toista elämästä nautiskelun lisäksi. Todistusaineistoa kuvassa:

PipoLapaset_IsoveikastaA
Lapaset ja pipo
Koko: 3 v.
Lanka: Novita Isoveli, lapasiin n. 40 g ja pipoon n. 55 g
Puikot: 5,0 mm

Lapaset ovat peukalokiilallista perusmallia. Ranteessa 1 oikein kiertäen, 1 nurin-joustetta, silmukoita 26. Pipossa silmukoita on 80, alareunassa 2 o, 2 n-joustetta, sitten sileää neuletta sopiva pätkä ja päälaella neljässä kulmassa kahden silmukan kavennukset joka kerroksella (siis yhteensä 8 s/kerros). Yritin tyttärelle ehdottaa pieniä tupsuja myssyn kulmiin, mutta vastaus oli jyrkkä ei. Ja mikäpä siinä, itsekin pidän yksinkertaisista neuleista.

Projektini kannalta mennään siis nyt taas tässä:

Ufotilanne 17.11.2008

Ehkäpä seuraavaksi joku punainen neule valmiiksi?

______

Toinen urakkani on ollut neuleohjetulosteiden muovitaskuttaminen ja järjestely kansioihin. Ohjeita kun oli taas ehtinyt kertyä melkoinen nippu, jonka levähtäminen lattialle oli jatkuva huolen aihe. Nyt on jälleen vähän helpompaa selailla kaikkia kivoja ohjeita!

Ohjekansio

6 kommenttia:

kio kirjoitti...

sä oot niin järjestelmällinen! keskeneräisten hieno pallukkaseurantajärjestelmä ja nyt vielä taskut :) mulla on kolme word-tiedostoa minne oon kopioinut miljoona mallia, voi vaan arvata löydänkö sieltä ikinä tarvitsemani..

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo colori. Kiva setti.

Huah, järjestäispä joku mullekin nuo ohje lipareet. Just tein inventaariota sen seitsemästä paikasta ennen kuin löysin hahtuvalapasten ohjeen. Huomatakseni vain sen, etten sitä tarvinnut;)

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin vastauksen kysymykseesi sivuilleni!

Samanlaista järjestystä olen minäkin malleilleni yrittänyt ylläpitää, mutta miten niitä malleja aina vain kertyy mapitettavaksi . . . . . Olen mallit jakanut kahteen kansioon: TOTEUTETUT OHJEET ja OHJEITA. Jaon perusteella on helpompi löytää jo aikaisemmin toteutettu malli.

Pau kirjoitti...

Kiitos :)
Tosi kaunis tuo lanka ja siitä syntyneet vaatteet! Tuo mapittaminen on varmasti tosi järkevää. Itse olen saanut aloitettua sen ruokaohjeista ja kun näitä neuleohjeita rupeaa kertymään niin varmaan itsekin siirryn kansioon :)

-maria- kirjoitti...

Kio: Joissain asioissa näköjään, joo :) Noin yleisesti mulla ei kyllä pysy tavarat järjestyksessä kovin hyvin (tai ainakaan ulkoisesti ei näytä siltä!), mutta tietysti nämä käsityötarvikkeet ovat Niin Tärkeitä Tavaroita että niiden täytyy löytyä! :D Onneksi nyt on ollut aikaa vähän järjestellä.

Annika: Colorin väri sopi niin mainiosti isomman tytön haalarin väriin että oli ihan välttämätöntä tehdä siitä tämä setti :) Ja tuo Colori vaikuttaa melkeinpä pehmeämmältä kuin perus-Isoveli, ei ole tytärkään yhtään nutissut kutittavuudesta tms.

Lilli: Kiitos! Minulla tulosteet ovat ainakin toistaiseksi lajiteltu ohjeen tyypin mukaan; lapaset, sukat, puserot, vauvoille, ... Tuo sinunkin lajittelusi on aika näppärä.

Filya: Kiitos, nyt kun on tullut kylmemmät kelit niin on neulesetti jo päässyt käyttöönkin! Ruokaohjeita mulla on sekailaisessa järjestyksessä vihkoon teipattuina/kansiossa/iloisessa sekamelskassa :)

Markka kirjoitti...

Melko kadehdittava järjestelmä.