2.12.2008

Valmista ja aloitettua

Mies esitti toiveen ohuista, rakkaisiin maihinnousukenkiin mukavasti mahtuvista perussukista lokakuun lopulla. Juuri nämä sukat sitten olivat ne, jotka katkaisivat kamelin selän ja saivat minut aloittamaan ufojen taltuttamisprojektini. Sukat valmistuivat eilen:

SukatMko
Sukat miehelle
Lanka: OnLine Linie 3 Supersocke 100, n. 70 g
Puikot: 2,5 mm
Malli: perussukka (64 s/krs)
Koko: 42

Lanka sukkiin löytyi omista varastoista. Ilahduttavasti mies valitsi sukkalankojeni joukosta viininpunaisen kerän (vaihtoehtoina oli mm. musta ja harmaa). Varsi ja jalkapöytä ovat 3 oikein, 1 nurin-joustinneuletta, kantalappu on vahvistettua neuletta ja kantapään neuloin ranskalaisittain.

______


Yhdeksästä ufosta on nyt siis valmistunut jo kuusi kappaletta, joten minulla olisi sääntöjeni mukaan lupa aloittaa kaksikin uutta työtä. Tyydyin kuitenkin yhteen:

SammakkopipoT_alku

Hetken tauon jälkeen tartuin vaihteeksi kirjoneuleeseen. Turkoosi-ruskea väritys on napattu pojan talvitakista, langat ovat varastoista (mistäpä muualtakaan, kun langanostolakossa yhä olen) löytyneitä Maijoja. Ehkäpä joku tunnistaa pipon mallinkin?

______


Ufotilanne 2.12.2008

Ufotilanne alkaa olla siedettävä, enää kolme vanhaa neuletta on kesken. Nyt pitäisi uskaltaa kaivaa keskeneräinen lapsen pitsineuletakki esille ja tarkistaa, mihin vaiheeseen se viimeksi jäikään - joka tapauksessa se on kovin pähkinä purtavaksi jäljellä olevista. Seiskaveikkalapasten puuttuvat peukut kyllä syntyvät nopeasti ja Knottytkin uskon selättäväni kunnialla (toinen niistä on kokonaan tekemättä, toisesta puuttuu vielä sormet). Saisinkohan tämän ufoprojektin vielä tämän vuoden puolella päätökseen?


8 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Kauniit punaiset perussukat tuli! Kaunis kuva myös.

Tsemppiä viimeisiinkin ufoihin. Hyvältä vaikuttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa seurata näitä sinun punaisia ja vihreitä pallojasi! Punainen väri lämmittää paremmin kuin musta tai harmaa:-) Kaunis väriyhdistelmä myös tuo ruskea-turkoosi!

AnniKainen kirjoitti...

Kyllä sulle pitää hattua nostaa. Ihailtavaa itsekuria :)

Kauniit perussukat ja hyvä väri.

Anonyymi kirjoitti...

Ufo -järjestelmäsi on loistava ja mukava seurattava, kuten Susu sanoikin.

Montako silmukkaa sulla on noissa miesten sukissa. Minulla on myös työnalla miehen sukat Stepistä, mutta jouduin vähän arpomaan silmukkamäärän. (eikä värikään ole mitenkään perinteisen miehekäs...)

Anonyymi kirjoitti...

Sammakkopipoko sieltä on tulossa. Kivat sukat. Miehet voivat joskus yllättää positiivisesti värivalinnoillaan:)

Mammutti kirjoitti...

Upeasti edennyt sinun ufo-projekti! Nostan hattua, heti kun saan neulottua ja huovutettua...
Hyvää viikonloppua!

-maria- kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Kummasti ufoseurantajärjestelmä on tosiaan tuonut ryhtiä tähän neulomiseen. Tämän verran projektijohtamista jaksaa äitiysvapaallakin :)

Anpali: lisäsin tuonne tekstiinkin tiedon silmukkamäärästä, mutta laitoin myös blogisi kommentteihin sen (eli 64 s oli käytössä).

Annika: tarkasti bongasit, sammakoitahan ne! :)

Maud kirjoitti...

Hyvän näköisiä sukkia, ja kivat värit uudessa projektissa!